• Zorgvuldig handgemaakt
  • Unieke producten
  • Thuis bezorgd
  • Veilige webwinkel

Uitvaartkistjes en -mandjes

Het verlies van een kindje is een onbeschrijflijk verdriet. Speciaal voor de allerkleinsten maken wij met veel zorg en liefde een uitvaartkistje of uitvaartmandje, waardoor ouders hun kindje in de dagen voor de begrafenis of crematie bij zich kunnen houden en in alle rust afscheid kunnen nemen. Onze collectie bestaat uit verschillende modellen uitvaartkistjes en uitvaartmandjes voor overleden baby's, foetusjes, of prematuur geboren baby's. Ons kleinste mandje overleden baby is vooral geschikt als ouders kiezen voor een crematie.

Het kroonkistje, een uitvaartkistje voor een overleden baby

Het kroonkistje is een exclusief eigen ontwerp van Wiegekindje. De uitvaartkistjes en uitvaartmandjes zijn in neutrale, zachte en frisse kleuren verkrijgbaar, met bekleding en een zacht bedje in verschillende kleuren en motieven.

kroonkistje voor een kindje van 13 cm
korfjes voor een kindje van 20 cm
kroonkistjes voor een kindje van 20 cm
korfjes voor een kindje van 25 cm
korfjes voor een kindje van 25 cm
kroonkistjes voor een kindje van 25, 30 of 45 cm
kroonkistjes voor een kindje van 25 cm
korfjes voor een kindje van 30 cm
kroonkistjes voor een kindje van 30 cm
korfjes voor een kindje van 38 cm
kroonkistjes voor een kindje van 38 cm
kroonkistjes voor een kindje van 45 of 50 cm
korfjes voor een kindje van 50 cm
kroonkistjes voor een voldragen kindje
korfjes voor een voldragen kindje

Alles in dezelfde stijl

Onze baby uitvaartmandjes en baby uitvaartkistjes zijn verkrijgbaar in verschillende zachte kleuren en Wiegekindje-decoratie. Zo kunt u kiezen uit een Beertje, Dolfijntje, Duifje, Hartje, Kroontje, Schaapje, Sterretje of Vlindertje. De verschillende decoratiethema’s hebben we ook toegepast op de kleertjes, rouwkaartjesurntjes enherinneringsdoosjes. Zo passen onze uitvaartbenodigdheden voor baby’s altijd lieflijk bij elkaar.

Uitvaartkistjes, lokaal gemaakt

Onze collectie uitvaartbenodigdheden voor baby’s wordt zo veel mogelijk in eigen beheer gemaakt. Voor het maken van de uitvaartkistjes werken we samen met lokale bedrijven.

Uitvaartkistje of uitvaartmandje baby bestellen

Wilt u een uitvaartkistje of uitvaartmandje bestellen? Dan kunt u de gewenste producten toevoegen aan uw winkelmandje. U kunt ervoor kiezen om het uitvaartkistje of uitvaartmandje te laten bezorgen of op afspraak bij ons af te halen.