• Zorgvuldig handgemaakt
  • Unieke producten
  • Thuis bezorgd
  • Veilige webwinkel

Om te herinneren

Warme woorden van familie en vrienden geven troost en steun na het verlies van je kindje. Daarom hebben we speciale condoleancekaartjes gemaakt in dezelfde stijl als de rouwkaartjes. Het condoleancekaartje wordt samen met het rouwkaartje meegestuurd. Thuis kan er een persoonlijke boodschap, gedichtje of lieve woorden voor de vader en moeder, broertjes en zusjes opgezet worden. De genodigden nemen het geschreven condoleancekaartje mee naar de uitvaartplechtigheid, waar de kaartjes in het herinneringsdoosje gelegd worden. Al die kaartjes met lieve woorden zorgen samen voor een dierbaar en troostvol aandenken.

Aandenken overleden baby

Ons herinneringsdoosje voor de herinnering van een overleden kindje kunnen je helpen het verwerken van je verdriet van je overleden kindje of baby. Ben je op zoek naar een passend geschenk voor ouders van een overleden baby of kindje? Ook dan zijn onze herinneringsdoosjes een ontzettend troostend gebaar.

Naast de condoleancekaartjes kunnen ouders in het herinneringsdoosje ook de overgebleven rouwkaartjes bewaren, of een stukje van het lint waarmee het korfje gesloten werd en het troostpopje dat we bij het kistje of korfje meeleveren. Maar ook de eerste kleertjes die je kocht toen duidelijk was dat je kindje op komst was.

 

herinneringsdoosje Beertje
herinneringsdoosje Dolfijntje
herinneringsdoosje Duifje
herinneringsdoosje Hartje
herinneringsdoosje Kroontje
herinneringsdoosje Schaapje
herinneringsdoosje Sterretje
herinneringsdoosje Vlindertje
condoleancekaartjes Beertje
condoleancekaartjes Dolfijntje
condoleancekaartjes Duifje
condoleancekaartjes Hartje
condoleancekaartjes Kroontje
condoleancekaartjes Schaapje
condoleancekaartjes Sterretje
condoleancekaartjes Vlindertje