• Zorgvuldig handgemaakt
  • Unieke producten
  • Thuis bezorgd
  • Veilige webwinkel

Bestellen & Annuleren

 

Wiegekindje levert de uitvaartbenodigdheden in heel Nederland. Ook de door u ingeschakelde uitvaartonderneming kan uiteraard contact met ons opnemen.

Wanneer u op werkdagen vóór 12.00 uur bestelt, worden de producten dezelfde dag door ons verzonden (mits op voorraad of anders vermeld bij het product zelf). Zodra de bestelling verstuurd is informeren wij u daarover. In ieder geval wordt de bestelling binnen 30 dagen geleverd, tenzij anders gecommuniceerd.  

U kunt uw bestelling zelf bij ons afhalen of thuis laten bezorgen door PostNL.

Bij een bestelling boven € 50,00 is verzending gratis, onder de € 50,00 wordt additioneel € 4,95 in rekening gebracht. 

Zelf afhalen 
U kunt uw bestelling na afspraak afhalen bij Wiegekindje, op het adres Kwekersweg 5A in Uithuizen. 

Thuisbezorgen door PostNL  
Zodra de bestelling wordt aangeboden bij PostNL, ontvangt u een e-mail met Track&Trace-code om de bestelling te kunnen volgen. Zo kunt u bekijken hoe laat u de chauffeur voor pakketbezorging kunt verwachten.  Deze e-mail ontvangt u ook als het gaat om een pakketje dat door de brievenbus past.

Als u bij de eerste aanbieding van het pakket niet thuis bent, wordt de bestelling standaard bij de buren geleverd. Als dat niet lukt ontvangt u een bericht van de chauffeur. Op dit bericht staat een 'niet-thuis' code. Met deze code kunt u op www.postnl.nl  een keuze maken voor een tweede pakketbezorging of de zending op te halen bij de een Postkantoor van PostNL.

Bent u de volgende bezorg dag ook niet thuis, dan laat de bezorger een afhaalbericht achter. Daarop staat aangegeven bij welk postkantoor uw bestelling ligt. Met het bericht van de chauffeur kunt u de zending afhalen. Let op tip: er wordt gevraagd om een legitimatiebewijs. 

Annuleren
Nadat u uw bestelling volledig hebt afgerond, wordt deze zo snel mogelijk klaar gemaakt voor verzending. Daarom is het technisch vaak onmogelijk om uw bestelling nog te annuleren. Wilt u toch uw bestelling annuleren? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice via info@wiegekindje.nl.

Daarnaast is het mogelijk om de bestelling bij aflevering alsnog te annuleren. Dit doet u door de bezorging van uw pakketje te weigeren. Wanneer u annuleert zullen alle kosten, inclusief verzendkosten, door ons worden terugbetaald. Als u heeft gekozen voor aflevering bij een afhaalpunt hoeft u geen actie meer te ondernemen. Als uw bestelling niet wordt opgehaald, dan wordt deze automatisch binnen 14 dagen naar ons terug gestuurd. Natuurlijk vinden wij het wel prettig als u ons dit zo spoedig mogelijk laat weten.